https://www.1-verzekering.nl/wp-content/uploads/2017/03/zeeland-huis-aan-zee-achter2-1201x200.png

Woonpakket Plus

Met het Unigarant Woonpakket Plus regelt u de belangrijkste verzekeringen rondom uw huis en gezin. Of het nu om de woning gaat, de spullen in uw huis of buiten de deur, u kunt op ons rekenen. De woonverzekering stelt u naar eigen wens samen.

Inboedelverzekering

Met de inboedelverzekering van Unigarant bent u verzekerd voor al uw spullen binnenshuis bij diefstal, maar ook voor schades. Of het nou uw schuld is of niet, wij vergoeden de schade. Daarnaast kunt u de inboedelverzekering ook uitbreiden met de aanvullende Buitenshuisdekking.

Aansprakelijkheidsverzekering

De aansprakelijkheidsverzekering is er voor het hele gezin. Met deze verzekering bent u verzekerd voor schade die u veroorzaakt aan een ander. Of dit nou een glas wijn is die u laat vallen of om verwondingen, wij vergoeden de schades to €2.500.000,-. Ook schades door huisdieren zijn verzekerd.

Opstalverzekering

De Opstalverzekering van Unigarant verzekerd u voor storm-, brand- en waterschade aan uw huis. Ook wanneer u schade heeft aan bijvoorbeeld uw tuin, garage of schuur vergoeden wij dit. Daarnaast vergoeden wij ook alles dat aan uw woning vastzit, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen.

Rechtsbijstandverzekering

Met onze rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd voor de juiste juridische hulp. Of het nou om verkeerskwesties, echtscheidingen, vermogensbeheer of conflicten met uw werkgever gaat, soms heeft u hierbij toch echt juridische hulp nodig. Ook al probeert u het te voorkomen.

Ongevallenverzekering

Zo lang alles goed gaat, wilt u er liever niet aan denken. Maar op het moment dat er iets gebeurt, is het al te laat. Verzeker daarom uzelf en uw hele gezin met de Unigarant Ongevallenverzekering. Zo hoeft u niet op te draaien voor de hoge kosten door een ongeluk.

Reis en Annuleringsverzekering

Met de doorlopende reis- en annuleringsverzekering bent u het hele jaar door goed verzekerd. Bijvoorbeeld voor uw weekendjes weg en tijdens de zomervakantie. Of moet u uw vakantie afzeggen door een ernstige reden? Geen zorgen, ook daarvoor bent u verzekerd.